ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
 
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Σπάρτη Πελοπόννησο

Η επιχείρηση μας “Αρβανίτης Χρήστος” η οποία βρίσκεται στην Σπάρτη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 12 χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σπάρτη και σε όλη την Πελοπόννησο. 

Συνεργαζόμενοι με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου, την Europa, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου. 

Παράλληλα, ασχολούμαστε και με τις κατασκευές σιδήρου, όπως κάγκελα, πόρτες, πέργκολες, μεταλλικές σκάλες και ειδικές κατασκευές. 
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Έχοντας σαν εφόδια τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των υλικών που χρησιμοποιούμε, την άρτια τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς και την κατάλληλη τεχνογνωσία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
 

 


 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχουμε καταφέρει να διακριθούμε στην τοπική αγορά όλη της Πελοποννήσου.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Σπάρτη και όλη την Πελοπόννησο.